Politiekids Spektakeldag in Stadshagen

vrijdag 21 juni 2019
Politiekids Spektakeldag in Stadshagen

Op woensdag 3 juli wordt er bij het winkelcentrum Stadshagen weer de jaarlijkse Politiekids Zwolle Spectakeldag gehouden. Er zijn spectaculaire demonstraties van politieeenheden, zoals motoragenten, een arrestatieteam en een mobiel medialab. Politiekids heeft als doel de relatie tussen politie en kinderen te verbeteren en wordt vormgegeven door Politie Zwolle, Travers Welzijn, Sportservice, Domijn en atletiekvereniging PEC1910.

Na de zomervakantie start Politiekids met een nieuwe lichting kinderen die samen met de wijkagenten acties houden ter verbetering van de veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Zo werken zij mee aan snelheidscontroles of spreken mensen op straat aan op het weggooien van afval. Kinderen en hun ouders blijken positief te worden beïnvloed door deze activiteiten en de relatie met de politie wordt zo versterkt.

De Spektakeldag is bedoeld om de wijkbewoners kennis te laten maken met de manier waarop Politiekids werkt. Een aantal politiekids zal hun examen hulpverlening afleggen en worden de nieuwe politiekids van Stadshagen gepresenteerd. Verder is er een springkussen en een kinderhoek en de muziek wordt verzorgd door jongeren van centrum Level-Z.

Politiekids Spektakeldag, woensdag 3 juli van 14.00-17.00, winkelcentrum Stadshagen (naast Wijkservicepunt Belvederelaan). Deelname is gratis.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!