Elf aanhoudingen na berovingen omgeving Twistvlietbrug

maandag 21 oktober 2019
Elf aanhoudingen na berovingen omgeving Twistvlietbrug

De politie heeft in het onderzoek naar verschillende berovingen in de omgeving van de Twistvlietbrug in totaal elf aanhoudingen verricht. Onder de aangehouden personen zijn negen minderjarigen. Dat heeft de politie gemeld.

In totaal zeven berovingen zijn onderzocht, die in de voorbije maanden werden gepleegd in het gebied rond de Twistvlietbrug. De brug is één van de voorname routes van fietsers naar de stad. Vijf van de berovingen zijn met de aanhoudingen opgelost. Bij een andere beroving zijn mogelijke daders in beeld.

De berovingen werden gedaan onder bedreiging van een nep-vuurwapen die er bedrieglijk echt uitziet. De effecten op de slachtoffers zijn echter groot. De daders komen uit verschillende wijken en hebben verschillende achtergronden. Ze zullen naar zowel de rechter worden gestuurd als – in het geval van het overgrote deel minderjarigen – naar de hulpverlening.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!