Dit worden de straatnamen in Breezicht-Noord

donderdag 18 juni 2020
Dit worden de straatnamen in Breezicht-Noord

Bovenkruier, Weidemolen en Spinnenkop. Een greep uit de nieuwe straatnamen voor de nieuwe buurt Breezicht-Noord, die deze week werden vastgesteld. Inspiratie werd gevonden in de wereld van molens, verwijzend naar de oude polder Mastenbroek.

Wie gaat wonen in het noordelijk deel van de nieuwe buurt Breezicht, krijgt een van deze namen op het adres: Bovenkruier, Beltmolen, Getijdenmolen, Monniksmolen, Paltrokmolen, Rosmolen, Spinnenkop, Standerdmolen, Stellingmolen, Torenmolen en Weidemolen. Deze nieuwe straatnamen zijn deze week door de Gemeente Zwolle vastgesteld. Ook is besloten dat de loop van het Hasselterpad in zuidelijke richting wordt uitgebreid, tot aan de Laan der Molens.

De nieuwe wijk Breezicht wordt momenteel aangelegd, waarbij eerst het zuidelijke deel wordt ontwikkeld. In het noordelijke deel, waarvoor de straatnamen nu zijn vastgesteld, wordt vanaf 2023 gebouwd.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!