Gezondheidshuis zoekt nieuwe leden cliëntenraad

maandag 11 januari 2021
Gezondheidshuis zoekt nieuwe leden cliëntenraad

Deze vacaturetekst is geschreven door het Gezondheidshuis

Gezondheidshuis Stadshagen is het grootste eerstelijns multidisciplinaire centrum in de Zwolse wijk Stadshagen. Met Huisartsenzorg, Fysiotherapie en Apotheek onder één dak en de samenwerking met zorgpartners bieden wij een breed zorgaanbod. Stichting Gezondheidszorg Stadshagen wordt bestuurd door de directeur en heeft een Raad van Toezicht. Omdat wij het cliëntenperspectief belangrijk vinden stellen wij een cliëntenraad in. Er is een vacature voor:       

Vijf tot zeven leden die zitting willen nemen in de cliëntenraad           

De cliëntenraad levert vanuit cliëntenperspectief een bijdrage aan goede zorg- en dienstverlening van het Gezondheidshuis, daarnaast vertegenwoordigt de cliëntenraad de gemeenschappelijke belangen van de cliënten. De eerste leden van de cliëntenraad worden benoemd door de bestuurder. Om deel te kunnen nemen aan de cliëntenraad is het noodzakelijk dat je cliënt van het Gezondheidshuis bent of je bent vertegenwoordiger van een specifieke patiëntenorganisatie. De zittingstermijn bedraagt voor twee leden 2 jaar en de overige leden vier jaar.

Voor deze functie is het belangrijk dat je kunt samenwerken. Daarnaast ben je in staat om objectief te handelen, je hebt oog voor de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van het Gezondheidshuis. Ten slotte ben je in staat op advies uit te brengen aan de directeur.

Voor aanvullende informatie kun je contact opgenomen worden met: de heer Aad Schouten directeur via 038-4268200. Wil je solliciteren, stuur je motivatiebrief voor 8 februari 2021 naar: HR@gezondheidshuis.nu.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!