Gezondheidshuis zoekt Stadshagenaar voor Raad van Toezicht

vrijdag 10 mei 2019
Gezondheidshuis zoekt Stadshagenaar voor Raad van Toezicht

Het Gezondheidshuis Stadshagen is op zoek naar een nieuw lid voor de Raad van Toezicht en wil daarvoor graag een inwoner van Stadshagen aantrekken. Het multidisciplinair centrum met onder meer huisartsen, apotheek en fysiotherapie, heeft daarvoor een vacature opgesteld en vraagt specifiek aan Stadshagenaren die aan het profiel voldoen, te reageren.

Het Gezondheidshuis is een stichting die wordt bestuurd door een directeur, onder toezicht van een Raad van Toezicht met drie leden. Door het vertrek van één van de leden ontstaat een vacature, waar men graag een inwoner van Stadshagen voor wil werven.

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het algemene beleid van de directeur en op de algemene gang van zaken in de stichting. Daarnaast wordt de directeur terzijde gestaan met raad en daad op de verschillende beleidsterreinen. Voor deze functie wordt specifiek iemand gezocht met juridische kennis.

Geïnteresseerd? Of meer weten over deze maatschappelijk betrokken functie? Bekijk de vacature op de website van het Gezondheidshuis.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!