Inloopochtend cliëntenraad Gezondheidshuis Stadshagen

woensdag 15 juni 2022
Inloopochtend cliëntenraad Gezondheidshuis Stadshagen

Het Gezondheidshuis Stadshagen heeft sinds vorig jaar een cliëntenraad. De leden denken en praten mee over belangrijke zaken die zich in het gezondheidshuis afspelen. Op vrijdag 17 juni wordt een inloopochtend georganiseerd.

De cliëntenraad is de spreekbuis voor de cliënten (patiënten). Daarom wil de cliëntenraad graag in contact komen met de cliënten van het gezondheidshuis. “Graag willen wij met u in gesprek om te horen hoe u tegen dingen aankijkt en wat belangrijk is voor u,” vertelt Albertine Sjollema van het Gezondheidshuis. Iedereen die gebruik maakt van het Gezondheidshuis, bijvoorbeeld met de huisarts, fysiotherapeut, apotheek of een andere behandelaar, is van harte welkom. De koffie staat klaar van 9.00 tot 12.00 uur.

Men is ook op zoek naar leden om de cliëntenraad te versterken. Mocht u interesse hebben, dan bent u ook van harte welkom. Kunt u niet komen op 17 juni dan kan u via de receptioniste van het Gezondheidshuis contact opnemen met de cliëntenraad.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!