Tijdelijke locatie basisschool De Vlieger blijft

donderdag 2 juli 2009 1 reactie

Foto: Kbsdevlieger.nl

De tijdelijke locatie van basisschool De Vlieger in Stadshagen blijft voorlopig gehandhaafd. Dat heeft wethouder Martin Knol van Onderwijs donderdag laten weten. Het actiecomité “Verontruste ouders van de katholieke basisschool De Vlieger II Stadshagen” had bezwaren ingediend bij de gemeente tegen de tijdelijke locatie, waar de omstandigheden niet optimaal zijn.

Protest terzijde geschoven
Wethouder Knol: “Ondanks het feit dat wij met de schoolbesturen beseffen dat door de gekozen oplossing (tijdelijk) minder optimale omstandigheden ontstaan voor zowel de leerlingen als hun ouders, zien wij geen aanleiding om van de tijdelijke voorzieningenlocatie af te wijken”. Ook het bestuur van de Catent, de stichting achter de school, wil niet afwijken van de gekozen oplossing.

Reacties
Graag hoort deze website van ouders hun standpunt naar aanleiding van het besluit van de gemeente. U kunt deze sturen naar info@stadshagennieuws.nl

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!