Mastenbroekerbrug twee weken dicht voor verkeer

zaterdag 9 juli 2022
Mastenbroekerbrug twee weken dicht voor verkeer

In de weken van 18 juli tot 29 juli zijn de Mastenbroekerbrug en -allee volledig afgesloten voor verkeer. Tijdens de afsluiting van de weg en brug worden er werkzaamheden verricht. Dit moet om de zoveel tijd gebeuren, om zo het functioneren van de brug én de kwaliteit van het wegdek hoog te houden.

Fase 1
Het uitvoeren van de werkzaamheden gebeurt in twee fasen; fase 1 is vanaf 18-7 tot 25-7, dan wordt onderhoud aan het wegdek van de brug uitgevoerd. Gedurende fase 1 is de weg ter hoogte van de rotonde op de Drapenierlaan tot aan de brug afgesloten.

Fase 2
Tijdens fase 2 wordt er vanaf 25-7 tot 29-7 een nieuwe laag asfalt aangebracht op de Mastenbroekerallee. Gedurende fase 2 is de rotonde Klokkengieterlaan-Mastenbroekerallee afgesloten, óók het stuk wegdek tussen de rotonde op de Werkerlaan en de rotonde op de Drapenierlaan is dan afgesloten.

Omleidingsroutes
Tijdens de aflsuiting van het weggedeelte gelden er een aantal omleidingsroutes. De omleidingsroute tijdens fase 1 is via de Klokkengieterlaan, via deze weg kom je bij de woningen die normaal te bereiken zijn via de Drapenierlaan. Tijdens fase 2 geldt er een omleidingsroute via de rotonde ter hoogte van de Drapenierlaan. Tijdens beide fasen geldt er een algemene omleidingsroute via de Zwartewaterallee.

Tijdens de werkzaamheden is er een 24-uurs afsluiting van toepassing. Hieronder is een brief van de aannemer te lezen, daarop staat ook op een kaartje aangegeven welke wegvakken zijn afgesloten.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!