Online petitie voor langere reactietermijn ‘knip’

donderdag 10 maart 2011 16 reacties

De tot dusver anonieme klankbordgroep die ijvert voor een langere reactietermijn op het rapport Goudappel Coffeng is een online petitie gestart. Dat liet de initiatiefnemer deze website weten. De petitie richt zich op een langere reactietermijn voor het rapport over het al dan niet openbreken van de verkeersknip in Stadshagen. De klankbordgroep presenteert zich namens ‘bewoners en andere belanghebbenden’, maar heeft zich nog steeds niet geopenbaard. Dat leidt tot kritiek door bezoekers van de website op de klankbordgroep. Zij vinden het onduidelijk wiens belang de groep dient.

“Maak jezelf bekend”
De gemeente heeft inwoners van Stadshagen de mogelijkheid gegeven te reageren op de plannen van Goudappel Coffeng, die vorige week een rapport presenteerden met daarin allerhande varianten en de effecten daarvan. Bewoners van Stadshagen krijgen nu de kans om zich uit te spreken over de varianten en kunnen dit in twee weken tijd doen. De klankbordgroep wil echter meer tijd om een alternatief plan in te kunnen dienen en ziet de reactietermijn van twee weken als te kort, zo blijkt uit de reacties van één van de klankbordleden in dit veelbesproken artikel. De klankbordgroep wil een langere termijn van twee maanden. CDA-raadslid Martijn van der Veen wees de initiatiefnemers erop zich snel bekend te maken, zodat de raad de klankbordgroep ook echt serieus te kunnen nemen. Tot nu toe een tevergeefse oproep.

Klik hier om de petitie van de klankbordgroep te bekijken.

Klik hier om het reactieformulier van de gemeente Zwolle te bekijken.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!