Miljoenen voor onder meer basisscholen Stadshagen

vrijdag 10 juli 2009 1 reactie

De gemeente Zwolle trekt acht miljoen euro uit voor de uitbreiding van verschillende scholen in Zwolle, waaronder enkele scholen in Stadshagen. Dat heeft de gemeente deze week bekend gemaakt. Verschillende scholen in de Stadshagen willen uibreiden, omdat de vraag van ouders in de wijk erg groot is. De gemeente investeert daarom enkele miljoenen in het Zwolse onderwijs om aan die vraag te kunnen voldoen.

In totaal komt de gemeente tegemoet aan bijna negentig aanvragen die in Zwolle vanuit het onderwijs zijn gedaan. De scholen in Stadshagen zijn daarbij de opmerkelijkste, omdat deze vrijwel allemaal over uitbreidingen gaan. De behoefte aan meer lesruimt is in de groeiwijk groot. Elders in Zwolle wordt verder geïnvesteerd in onder mee veiligheidseisen, leermiddelen, meubilair of onderhoud van de scholen.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

1 reactie op 'Miljoenen voor onder meer basisscholen Stadshagen' »

  • M Wiekens schreef:

    Wij als ouders van div groepen 1,2 en toekomstige groep 3 van kbs de vlieger oude wetering hebben gisteren te horen gekregen dat onze kleuters het komende schooljaar(jaren) naar de locatie van de schatkamer gaan. hier zijn wij helemaal niet blij mee. De beide soorten onderwijs zijn zo verschillende en zodra de schatkist gaat groeien moeten onze kinderen weer verhuizen naar een andere locatie, zeker in deze leeftijd is veiligheid en geborgenheid een groot goed. Om het dan nog niet eens over de vso,tso en bso te hebben want, daar was nog niet over nagedacht, alles bleef vaag in de toespraak van directeur bohemen. Denk er zeker over na om een andere school te kiezen.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!