Nieuwe fietsenmaker Bike-inn opent deuren in Stadshagen

dinsdag 17 mei 2011 6 reacties

-Advertorial-
Stadshagen heeft er sinds vorige week een fietsenmaker bij. Geen officiële dealer of showroom vol nieuwe fietsen, maar een gespecialiseerde werkplaats om fietsers snel van dienst te kunnen zijn. Eigenaar Gert Tigelaar opende vorige week zijn Bike-inn, waar fietsers nu terecht kunnen voor reparaties, onderhoud en persoonlijke service.

Steeds meer mensen schaffen hun fiets aan via internet. Dan is het lastig om een goede fietsenmaker te vinden, die zorg draagt voor reparatie, service en onderhoud. Bike-inn wil een alternatief bieden voor de grotere fietsenwinkels en dealers in Stadshagen. Zijn werkplaats ligt centraal in Stadshagen, vlakbij het winkelcentrum aan de Knopenmakerstraat. Het motto van Bike-inn is ‘get your bike fixed now’, wat zich vertaalt in vakkundige reparatie, betaalbare prijzen en snelle service.

Gert Tigelaar komt uit een echte fietsenmakersfamilie. Hij vertelt aan Stadshagennieuws.nl dat zijn overgrootvader met fietsen begon in zijn smederij in Appelscha. “Mijn opa heeft dat uitgebouwd naar een groothandel in Assen waar mijn vader later ook is ingestapt. In de jaren ’60 nam mijn vader een groothandel in Enschede over, waar ik in 1996 als chauffeur begonnen ben. Later ging ik als vertegenwoordiger van de fietsproducten en eind jaren ’90 namen mijn vader en ik een rijwielzaak in Enschede over.” Die rijwielzaak heeft Gert tot 2008 gerund, waarna hij als vertegenwoordiger in de branche aan de slag ging.

Vorig jaar merkte Gert dat het echte vak van fietsenmaker toch weer begon te kriebelen. “De bedoeling is om met Bike-inn meerdere fietswerkplaatsen in het land op te starten, in grote wijken zoals Stadshagen. Inmiddels is er ook een filiaal in Enschede geopend. Ik wil mensen graag goede en persoonlijke service bieden, want daar kan echt een verschil gemaakt worden met de grotere dealers”, aldus Gert.

Bike-inn is te vinden aan de Knopenmakerstraat 57, vlakbij het winkelcentrum in Stadshagen. Gert staat iedere werkdag voor zijn klanten klaar, van 8.30-18.00 uur. Meer informatie? Loop eens binnen of bel Gert: 06 1307 6145.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!