Maak een ander blij met kerst!

Wilt u deze kerstdagen een bijzonder persoon of gezin uit deze wijk een extra warme kerst geven? Dit is uw kans, want u kunt hen verrassen met een prachtig en uitgebreid kerstpakket. Wij hebben vijf grote kerstmanden klaar staan voor vijf bijzondere mensen of gezinnen die volgens u deze verrassing zouden moeten krijgen. Bijvoorbeeld omdat ze het simpelweg in uw ogen om een bijzondere reden verdienen, of omdat zij zich hebben ingezet voor anderen.

Het enige wat u hoeft te doen is hen via deze pagina op te geven en daarbij aangeven waarom zij dit kerspakket verdienen. Uit de inzendingen worden vijf personen of gezinnen gekozen waar wij voor de kerstdagen dit kerstpakket met uw boodschap zullen bezorgen.

Commissieleden

De selectie van verhalen wordt gedaan door een speciale kerstcommissie. Deze bestaat uit wethouder Filip van As, dominee Hans Slotman van De Fontein, Tonie Welmers van voetbalvereniging CSV '28, Ellen van der Veer van Bakker Bart Stadshagen en Pieter Koster en Johann de Graaf namens StadshagenNieuws.nl.

Sponsors

De kerstpakketten zijn volledig gesponsord door een flink aantal geweldige ondernemers uit de wijk. StadshagenNieuws.nl is hen zeer dankbaar voor de deelname aan deze maatschappelijke kerstactie.

Bedankt!

De afgelopen weken hebben we tientallen inzendingen ontvangen. Het is niet meer mogelijk om iemand op te geven.

De commissie selecteert nu 5 inzendingen die een kerstpakket ontvangen. Op StadshagenNieuws.nl doen we uitgebreid verslag van de bijeenkomst van de commissie, het samenstellen van de pakketten en het uitdelen. Houd de website in de gaten!

Deze kerstactie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors

StadshagenNieuws.nl is de nieuwswebsite voor Stadshagen, met dagelijks actueel nieuws en ontwikkelingen uit de wijk. De website wordt gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers. Deze maatschappelijke kerstactie heeft daarom ook geen winstoogmerk.