Aftrap Sint Maarten in Stadshagen (foto’s)

zaterdag 10 november 2012 5 reacties
Aftrap Sint Maarten in Stadshagen (foto’s)

Zingende kinderen in Stadshagen. Foto: @FredaGaasbeek

Het leverde op deze website flinke discussie’s op en ondanks een richtinggevende peiling werden voor- en tegenstanders het maar niet eens over een datum waarop Sint Maarten nu wel of niet in Stadshagen gelopen kan worden. Ja, meer dan zestig procent vond de zondag elf november de beste dag. Nee, zei een derde, dat is zaterdag de tiende. Welnu, dat laatste deel was zaterdagavond daadwerkelijk op straat te vinden. Het maakt de redactie niet uit wanneer er gelopen wordt, gezelligheid in de wijk staat voorop. En het levert prachtige foto’s op, dank voor de inzendingen!

Wisselend beeld
Na etenstijd werd het drukker in de wijk en dat leek per wijkwindstreek te wisselen qua intensiteit. Zo werd er vanuit ‘de mossen’ gemeld dat de schalen snoep al nagenoeg leeg waren en maakte een enkeling zich op Twitter zorgen over de dag erna (want geen snoep), en bleef het elders angstvallig stil. Misschien ook wel omdat een ander weer aangaf de bel eraf te hebben gehaald. Hoe dan ook, zaterdagavond tien november bleek een gezellige voorschot te zijn op zondagavond.

Hieronder volgen enkele foto’s van vanavond. Dank @FredaGaasbeek en @Jochem1977. Heeft u ook mooie foto’s? Stuur ze op!

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!