Gezellige Sint Maarten in Stadshagen

zondag 11 november 2018
Gezellige Sint Maarten in Stadshagen

De regenbuien lieten het tijdens het Sint Maartenfeest gelukkig afweten. En daarom was het in de kinderrijkste wijk van Nederland weer gezellig druk in de straten en langs de deuren. Althans, in de wijkdelen waar nog relatief veel jonge kinderen wonen.

De wijk wordt steeds ouder en daarmee komen er wellicht iets minder jongeren aan de deur. Maar in sommige straten kwamen er nog tot zeventig kinderen voorbij. En uitschieters zijn zeker mogelijk. Het leverde dan ook een mooi palet aan kleurrijke lichtjes op in de donkere avond, terwijl de wind zo nu en dan even venijnig aanhaalde.

Hoe rustig was het de dag ervoor. De verwachting was dat er op zaterdag nog wel een aantal kinderen langs de deuren zouden gaan, maar dat leek grotendeels uit te blijven. Uiteindelijk lag de focus alleen op zondagavond. Het leverde de kinderen dan ook grote zakken vol met snoep op. En, belangrijk, een heleboel vrolijke gezichtjes.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!