Sint-Maarten weer een succes in Stadshagen

donderdag 11 november 2021
Sint-Maarten weer een succes in Stadshagen

Het was weer zover! Elf november stond donderdagavond voor de deur, één van de populairste dagen van het jaar voor vele kinderen in de wijk. Wij vroegen jullie om foto’s in te sturen van jullie tocht langs de deuren dit jaar.

De opkomst was bij ieder huis verschillend. Alsof ze het konden ruiken kwamen bij degenen met het snoep veel meer kinderen aan de deur dan bij degenen met het mandarijntje. En ja, we hebben een steekproef gehouden: het toppunt lag op 68 kinderen aan de deur. Bij andere huizen bleek de opkomst dan weer veel lager dan verwacht.

Waar vorig jaar bijna iedereen thuis bleef wegens de coronapandemie, ging bijna iedereen er vanavond toch op uit. Veel mensen deden de deur open, maar bij een aantal deuren stonden de traktaties ook al voor de deur klaar. Vrij waarschijnlijk om contact te voorkomen. Desalniettemin een geslaagde en mooie avond voor de kinderen.

De fotos die zijn ingestuurd staan hieronder. Heeft u nou ook een mooie foto? Mail ze dan naar info@stadshagennieuws.nl, of stuur ze in via Facebook of Instagram.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!