Nieuw asfalt voor rotonde Milligerlaan

vrijdag 19 april 2013
Nieuw asfalt voor rotonde Milligerlaan

In de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 april wordt de rotonde Milligerlaan – Mastenbroekerallee opnieuw geasfalteerd. Mede door de winterse omstandigheden in de afgelopen maanden is het wegdek aan een onderhoudsbeurt toe. Er wordt gewerkt tussen 19.00 en 6.00 uur, de rotonde is dan afgesloten voor doorgaand verkeer.

Naastgelegen woningen blijven bereikbaar via de Mastenbroekerallee. Het winkelcentrum is bereikbaar via de Belvédèrelaan en Oude Wetering. Ook stadsbus lijn 1 rijdt een aangepaste route. De haltes Fioringras, Karveelschipperstraat, Goudsmitstraat, Klokkengieterlaan en Veldbeemgras komen te vervallen. In- en uitstappen kan op de hoek van de Mannagras, bij de slagboom.

Voor doorgaand verkeer geldt tijdens de werkzaamheden een omleidingsroute, via de Mastenbroekerallee – Middelweg – Zwartewaterallee – Blaloweg – Hasselterweg – Stadshagenallee – Milligerlaan en omgekeerd.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!