Inzameling oude kerstbomen Stadshagen

vrijdag 27 december 2013
Inzameling oude kerstbomen Stadshagen

De kerstdagen lopen ten einde en de naalden van de kerstboom zullen inmiddels al loslaten. In veel woonkamers zal de komende week de kerstboom verdwijnen, maar waar moeten ze dan heen? Ook dit jaar vindt in de gemeente Zwolle weer de grote kerstbomenactie plaats. Voor de 26ste keer kunnen kinderen in ruil voor ingeleverde kerstbomen een leuke beloning ontvangen.

Oude bomen vangen veel winst
De kerstbomenactie 2014 vindt plaats op vrijdag 3 januari en woensdag 8 januari van 13.00 tot 16.00 uur. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen de kerstbomen op verschillende locaties in de stad inleveren. Voor iedere ingeleverde boom ontvangt men € 0,20 én een stempel op de stempelkaart. Met een volle stempelkaart (tien stempels) mogen kinderen gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid.

Op vrijdag 3 januari zal Wethouder Van As om 14.00 uur de eerst boom versnipperen op het Petuniaplein in Westenholte te Zwolle. Met de inzameling voorkomt de gemeente en ROVA dat de bomen na gebruik op straat worden verbrand of als zwerfvuil in de Zwolse wijken terechtkomen. De ingezamelde bomen worden verwerkt tot compost voor openbare groenvoorzieningen in de stad (recycling).

Inzamelpunten Stadshagen:
De kerstbomen kunnen op vrijdag 3 en woensdag 8 januari 2014 van 13.00 tot 16.00 uur ingeleverd worden bij de volgende inzamelpunten:

◾ Drapenierlaan
◾ Jeugdtuinen / Oude Wetering
◾ Hoek Frankhuizerallee / Tjaskerstraat

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!