Repair Café Stadshagen krijgt poppendokter op bezoek

vrijdag 30 januari 2015
Repair Café Stadshagen krijgt poppendokter op bezoek

Het Repair Café Stadshagen op zaterdag 31 januari staat in teken van een poppendokter. Poppendokter Annet van Prooijen probeert de zieke (kapotte) poppen weer beter te maken. Ouders met kinderen zijn van harte welkom.

Ook andere kapotte materialen worden graag bekeken of het weer gebruikt kan worden. Denk aan spullen met elektronica, textiel, fiets en mechanische materialen. Op 27 december is tijdens de Repair Café weer een mêlee aan kapotte apparaten aangeboden. Zoals: koffieapparaat, CD-speler, afstandsbediening, printer, dvd-speler, Senseo, rollator, fiets, trui, stofzuiger en kruimeldief. Eind december zijn bijna 40 kapotte producten aangeboden en de meeste zijn gerepareerd mee terug gegaan.

Elke laatste zaterdag van de maand is er een Repair Café in gebouw Werkeren tussen 10.00 en 14.00 uur aan de Werkerlaan 154 in Stadshagen. Er zijn geen kosten aan de reparatie verbonden. Een eigen bijdrage wordt wel op prijs gesteld.

Info via repaircafestadshagen@gmail.com of de Facebookpagina van Repair Café Stadshagen

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!