Repair Café: gratis reparatie fietsverlichting in Stadshagen

woensdag 19 oktober 2016
Repair Café: gratis reparatie fietsverlichting in Stadshagen

Met de komst van de donkere dagen staat de eerstvolgende Repair Café op zaterdag 29 oktober in het teken van de reparatie van de fietsverlichting. Samen met de Fietsersbond Zwolle en twee monteurs van Scholten Fietsgoed Stadshagen kan iedereen zijn of haar fietsverlichting gratis laten repareren.

Wintertijd
In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober gaat de wintertijd weer in; de klok gaat dan een uur achteruit. Dat betekent dat het laat licht wordt en vroeg donker. Reden om de verlichting van de fiets weer goed op orde te hebben. Voor de werkzaamheden aan de verlichting worden geen kosten in rekening gebracht. Voor vervanging van materialen krijgt u bij Scholten Fietsgoed Stadshagen een korting van 15%.

Vorige jaar werd de gratis reparatie van de fietsverlichting voor het eerst geïntroduceerd in Stadshagen. In totaal werden er toen 56 fietsen gerepareerd. Het doel is om dit aantal op zijn minst te evenaren dit jaar. Deze wijkactie wordt mogelijk gemaakt door Veilig Verkeer Nederland afd. Zwolle, Wijkstichting Stadshagen Totaal, Lichtbrigade ANWB, Fietsersbond Zwolle, Stichting IJsselheem en Scholten Fietsgoed Stadshagen. Repair Café Stadshagen viert ook een feestje.

Repair Café
Op zaterdag 29 oktober kan kan iedereen die de fietsverlichting wil laten maken tussen 10.00 en 14.00 uur terecht in gebouw Werkeren aan de Werkerlaan 154. Naast reparatie van fietsverlichting kunt u daar ook terecht voor reparatie van boeken, elektronische spullen, textiel en tuingereedschap. Eigenlijk alles dat stuk is. Wilt u wel het kapotte product vooraf schoonmaken? Garantie wordt niet gegeven, maar circa 75% gaat gerepareerd terug met de eigenaren!

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!