Grote verhuizing terug naar Het Festival begonnen

woensdag 14 februari 2018
Grote verhuizing terug naar Het Festival begonnen

Vandaag worden de eerste groepen terug verhuisd naar IKC Het Festival. Het kinderdagverblijf gaat als eerste waarna de komende anderhalve week de groepen één voor één terug naar hun eigen schoolgebouw gaan. In de herfstvakantie moesten de ruim 500 kinderen halsoverkop naar vijf verschillende locaties verhuisd worden, nadat bleek dat een deel van de vloeren in het schoolgebouw niet veilig was. Inmiddels is na uitgebreid onderzoek gebleken dat het gebouw toch veilig is en dat de kinderen weer terug kunnen. Alle groepen zijn voor de voorjaarsvakantie terug in hun eigen gebouw en weer onder één dak.

Kinderen op zes locaties
Na de herfstvakantie zijn de groepen verhuisd naar vijf andere scholen in de wijk Stadshagen; De Zijsprong, De Boxem, De Paperclip, De Krullevaar en Klein Festival (waar de bovenbouw al zit). De kinderen van kinderdagverblijf Doomijn ziin verhuisd naar een locatie aan de Sterrenkroos. Als eerste worden de vier groepen van het kinderdagverblijf Doomijn verhuisd. Daarna zullen één voor één de andere locaties terug verhuisd worden. Een hele operatie, maar een grote opluchting bij de school, de kinderen en de ouders. Na de vakantie kan de school weer ‘gewoon’ hun eigen deuren weer openen en zitten alle groepen weer onder één dak.

 

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!