Werkzaamheden Laan der Molens en Jac. P. Tijssenlaan

vrijdag 3 mei 2019
Werkzaamheden Laan der Molens en Jac. P. Tijssenlaan

De gemeente is in Stadshagen begonnen met verschillende werkzaamheden aan de Laan der Molens, de Oude Wetering en de Jac. P. Thijssenlaan. In de Laan der Molens komt een vaarduiker en de weg wordt heringericht, evenals de Jac. P. Thijssenlaan. Aan de Oude Wetering wordt een brug aangelegd.

Tot 14 mei wordt de Laan der Molens (zie afbeelding vak G) heringericht en de vaarduiker aangelegd. Van 15 juli tot en met 23 augustus is de verdere herinrichting aan de orde. De weg is in deze periodes afgesloten voor alle verkeer. Stadslijn 1 rijdt een afwijkende route en het doorgaande verkeer zal worden omgeleid. De brug aan de Oude Wetering wordt tussen 15 juli en begin september aangelegd. De weg is dan afgesloten voor alle verkeer en er is een omleidingsroute aangegeven. Fietsers en voetgangers ondervinden enige verkeershinder.

De werkzaamheden aan de Jac. P. Thijssenlaan worden gefaseerd uitgevoerd. Van 20 mei tot en met 12 juli is vak A (zie afbeelding) aan de beurt. Vak C, de herinrichting van de weg tussen huisnummers 84 en 86, volgt tussen 15 juli en 2 augustus. Van vak D is de uitvoeringsperiode nog niet bekend, informatie hierover volgt spoedig. Tijdens de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer en buslijn 1 worden omgeleid via de Gorterstraat.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!