Volgende week werkzaamheden Klokkengieterlaan

vrijdag 18 oktober 2019
Volgende week werkzaamheden Klokkengieterlaan

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Klokkengieterlaan, tussen de drempel in de buurt van basisschool de Sprankel tot aan de Pottenbakkerstraat.

Het gedeelte Klokkengieterlaan tussen de rotonde en de drempel wordt later aangepakt, omdat er mogelijk aanpassingen aan de rotonde plaatsvinden. De straat is van maandag tot en met woensdag afgesloten, de dagen erna zal er nog enige hinder optreden door werkzaamheden en bouwverkeer. Voor de ontsluitingen van de zijstraten is een bypass aanwezig. Het overige verkeer wordt omgeleid via de Drapenierlaan.

Nog geen bomenkap

De werkzaamheden bestaan uit het opnieuw asfalteren van de rode fietsstroken en de aanpak van de kruisingen met de Karveelschipperstraat en Bussemakerstraat. Deze worden iets verhoogd om het uitzicht te verbeteren. De werkzaamheden hebben geen relatie met de voorgenomen kap van 50 zilveresdoorns langs de woningen aan de Klokkengieterlaan. Dit is nodig om de beide bomenrijen langs de weg betere groeimogelijkheden te geven. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting aan het eind van het jaar plaatsvinden. De gemeente meldt dat de straat hierover in de komende tijd zal worden geinformeerd.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!