Dieven slaan hun slag tijdens kerstweekend

maandag 27 december 2010

Dieven hebben het kerstweekend aangegrepen om weer in te breken in auto’s in de wijk Stadshagen. Terwijl de inwoners van de wijk een vredig kerstfeest vierden, hielden de inbrekers een ware inbrakenmarathon in Zwolle. Daarbij werd er ingebroken in auto’s langs onder meer de Zwanebloem en de Krijtenbergstraat. Het is niet de eerste keer dat inbrekers in Stadshagen hun slag slaan, de wijk en Zwolle wordt al langer geteisterd door auto-inbraken.

Inmiddels hebben er vijf mensen aangifte gedaan van de inbraken die plaatsvonden in het kerstweekend tussen 24 en 26 december. Uit de auto’s is vooral navigatieapparatuur meegenomen, in een enkel geval werd de kentekenplaat ontvreemd.

Zwolle gaat al langer gebukt onder een golf van auto-inbraken, waarbij auto’s in Stadshagen maar ook in bijvoorbeeld Assendorp vaak het doelwit zijn. De politie adviseert om niets in de auto achter te laten.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!