Plan voor duinwoningen aan Milligenplas

dinsdag 3 december 2019
Plan voor duinwoningen aan Milligenplas

In Breezicht worden plannen voorbereid voor de bouw van 51 riante duinwoningen aan de rand van de Milligenplas. De schetsen hiervan zijn onlangs gepresenteerd door vastgoedontwikkelaar Van Wonen en AGnova Architecten. De woonoppervlakte is ongeveer 190 m2 en het prijsniveau ligt tussen de € 500.000 en € 700.000. Door de ligging in de duinen heeft iedere woning een uniek uitzicht. Naar verwachting wordt komend voorjaar gestart met de pre-sale.

De huizen zijn met twee, drie of vier woningen geschakeld en hebben allemaal een carport. In plaats van een eigen tuin zijn er minimaal twee terrassen, waarvan dat op de eerste verdieping direct grenst aan het duinlandschap. Iedere woning is door de vier ruime woonlagen voor een groot deel naar eigen wens in te delen. Ze zijn duurzaam en klimaatbestendig en hebben een eigen warmwatervoorziening.

Momenteel werkt de architect aan een definitief ontwerp. Na de pre-sale zullen de koopcontracten voor de zomer passeren en kan eind 2020 met de bouw worden begonnen. De bouwtijd bedraagt minimaal een jaar.

Voor nadere informatie over plan Duinzicht, kijk op www.stadshagen.nl

Sfeerimpressie: AGnova architecten

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!