KBS De Vlieger haalt ruim 6500 euro op voor Stadshoeve

vrijdag 10 januari 2020
KBS De Vlieger haalt ruim 6500 euro op voor Stadshoeve

Leerlingen van de Katholieke basisschool ‘De Vlieger 2’ uit Stadshagen hebben in december een enorm bedrag opgehaald voor de Stadshoeve. Bij de Kerstmannenloop, een sponsorloop in kerstsferen rondom de school, werd maarliefst €6.565,- opgehaald. De cheque werd donderdag overhandigd aan het bestuur van Park de Stadshoeve.

De Kerstmannenloop wordt ieder jaar georganiseerd door de school, waarbij alle leerlingen meelopen voor het goede doel. Kleuters lopen rondjes over het schoolplein, oudere kinderen rondom de school. Iedereen liet zich sponsoren door familie en vrienden.

De school aan de Buckhorstlaan in Stadshagen ligt pal naast Park de Stadshoeve. De opbrengst van de loop was dit jaar bestemd voor de buren. De Stadshoeve is als stichting afhankelijk van giften, donateurs en subsidie. Secretaris Esther Jellema nam de cheque donderdag dan ook dankbaar in ontvangst, in aanwezigheid van alle leerlingen en leerkrachten van de school.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!