Leerlingen Kasteelhoeve halen 10.000 euro op voor Voedselbank

donderdag 21 december 2023
Leerlingen Kasteelhoeve halen 10.000 euro op voor Voedselbank

Met een sponsorloop hebben leerlingen van Kindcentrum Kasteelhoeve een bedrag van 10.000 euro opgehaald voor de Voedselbank Zwolle. Het bedrag werd donderdagochtend bekend gemaakt door directeur John Berendsen. Tijdens de kerstviering werd de cheque overhandigd aan Ed van Dijk, bestuurslid van de Voedselbank Zwolle.

Alle kinderen van de Kasteelhoeve liepen woensdagochtend mee in de kerstloop. Vooraf konden de kinderen rondgaan met inschrijflijsten om zich te laten sponsoren per rondje of een vast bedrag. De peuters liepen rondjes in de pannakooi op het schoolplein, kleuters een grotere ronde over het schoolplein en de oudere kinderen liepen een ronde om het gehele gebouw.

Tijdens kerstviering donderdagochtend werd het totaalbedrag onthuld. Bestuurslid Ed van Dijk was sprakeloos en bedankte alle kinderen voor hun fantastische inzet.

De Voedselbank Zwolle helpt wekelijks ongeveer 350 gezinnen door het uitdelen van voedselpakketten. Naast het geven van voedselhulp probeert de Voedselbank ook voedselverspilling tegen te gaan.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!