Bussen rijden voorlopig volgens vakantiedienstregeling

zaterdag 16 januari 2021
Bussen rijden voorlopig volgens vakantiedienstregeling

Scholen zijn dicht, veel mensen werken thuis: ook het openbaar vervoer heeft veel minder reizigers dan normaal. De bussen in Zwolle rijden daarom al een tijdje volgens de vakantiedienstregeling. Met het verlengen van de lockdown, heeft vervoerder RRReis besloten de bussen voorlopig volgens het uitgedunde schema te laten rijden.

De officiële oproep vanuit de overheid is om alleen met het OV te reizen als het noodzakelijk is. Door de verlening van de maatregelen zullen ook de komende tijd minder reizigers gebruik maken van het openbaar vervoer. Daarom verlengt RRReis de vakantiedienstregeling in elk geval t/m 9 februari. Ook de scholierenlijnen en nachtbussen rijden voorlopig niet.

In Stadshagen betekent dit dat lijn 1 (naar Station Stadshagen) en de onlangs geïntroduceerde lijn 11 (naar Breecamp) wat minder vaak rijden, maar nog altijd 4x per uur. Elders in de stad rijden bussen minder vaak. RRReis adviseert voor vertrek de reisplanner te checken voor de actuele reisinformatie.

In de bus gelden de bekende coronamaatregelen: reis alleen als het noodzakelijk is en draag in de bus, op de bushalte en op het station een mondkapje.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!