Kinderen bedanken juffen met ‘coronastrip’

zondag 25 april 2021
Kinderen bedanken juffen met ‘coronastrip’

Wat doe je als je school vanwege Corona dicht is? Natuurlijk hebben de kinderen van de Zevenspong, net zoals de meeste scholen in Nederland, online onderwijs gevolgd en huiswerk gemaakt. Maar om eerlijk te zijn: is dat nou echt leuk? Daar dachten de kinderen van groep 7B van de Zevensprong wel anders over: ze hebben daarom met z’n allen een stripverhaal gemaakt.

Dat ging, heel toepasselijk, over Corona. Elke leerling mocht één vakje van het stripverhaal maken en het dan aan een klasgenootje doorgeven. Het is een soort kettingbrief geworden, maar dan dus in de vorm van een stripverhaal.

Als verrassing hebben de kinderen het stripverhaal aan hun juffen overhandigd. De juffen waren erg verrast. Het is een bijzonder aandenken aan de coronatijd geworden. Daarnaast was het natuurlijk een leuke bezigheid voor de kinderen thuis én niet onbelangrijk; een manier om de juffen te bedanken voor hun (online) steun. Het stripverhaal krijgt een mooi plekje in het lokaal van groep 7B.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!