Kandidaten gezocht voor gratis make-over in Stadshagen en Zwolle Zuid

vrijdag 16 juli 2021
Kandidaten gezocht voor gratis  make-over in Stadshagen en Zwolle Zuid

Zit je met je handen in het haar? Wil je met een opgefrist kapsel op vakantie? Geef je dan nu op voor een gratis make-over bij Team Kappers in Stadshagen of Kapsalon Gerlinda in Zwolle Zuid.

Voor een reportage in het StadshagenNieuws Magazine van september, zijn we op zoek naar een kandidaat voor een gratis make-over bij Team Kappers in Stadshagen! De make-over vindt plaats in de week van 9 t/m 13 augustus (na 11.00 uur). Dag en tijd in overleg. Ben of ken je iemand die mee wil doen? Geef je snel op!

Persoonlijke adviezen
De make-over bestaat uit een make-over en uitgebreide persoonlijke adviezen. Een journalist/fotograaf zal de make-over vastleggen in tekst en beeld, wat verschijnt in de zomereditie van het StadshagenNieuws Magazine of het Zwolle Zuid Magazine. Uiteraard houden we ons aan alle corona-maatregelen.

Aanmelden voor woensdag 21 juli 17.00 uur
Ben of ken je iemand die letterlijk met de handen in het haar zit? Wil je kans maken op een gratis make-over + adviezen, verzorgd door Team Kappers Stadshagen of Kapsalon Gerinda in Zwolle Zuid? Geef je dan nu op via magazine@stadshagennieuws.nl met je naam en telefoonnummer.

Doe je mee? Een vriendin, partner, dochter, moeder opgeven mag natuurlijk ook!

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!