Vuilnis stapelt zich op in Stadshagen

maandag 20 maart 2023
Vuilnis stapelt zich op in Stadshagen

Sinds het nieuwe afvalbeleid van de gemeente, waarbij elke gang naar de ondergrondse container geld kost, stapelen zakken met vuilnis zich op bij de afvalpunten. Bijna dagelijks staat er nieuwe vuilnis naast de containers, in plaats van erin.

Het nieuwe beleid van de gemeente is erop gericht het restafval terug te brengen door beter te scheiden. Vooraf waren er veel zorgen onder inwoners, maar ook kritische raadsleden, over mogelijke verrommeling.

Afgelopen weekend – en ook maandagochtend – was het schering en inslag bij de ondergrondse containers. Overigens was het niet altijd duidelijk of er containers bij waren die mogelijk vol zaten.

Ook op andere punten in de wijk staan vuilniszakken verloren te wachten om te worden opgehaald. Bijvoorbeeld nabij rotondes en in het buitengebied liggen zakken in de sloten. Los van de rommel die het veroorzaakt, trekt het vuilnis ook ongedierte aan. Na drie maanden nieuw beleid van de gemeente lijken individuen in Stadshagen het nieuwe beleid in ieder geval nog niet geheel te omarmen.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!