Meisje ontvoerd op Traaipad Stadshagen

zondag 1 april 2012 5 reacties

Een meisje is zondagavond rond zes uur aan het Traaipad ontvoerd door verschillende mannen. Dat heeft de politie zondagavond gemeld. Om nog onduidelijke reden drongen de mannen het huis binnen en kregen daar flinke ruzie met de bewoners. Ook een aanwezige buurtbewoner kreeg daarbij rake klappen. Terwijl de mannen het huis ontvluchtten namen ze een in het huis aanwezig meisje mee. Niet veel later vond politie de mannen en het ongedeerde meisje in een huis in de Borneostraat. Over de motieven is nog niets duidelijk.

Burgernet
De melding van de ontvoering kwam begin zondagavond via Burgernet binnen. Daarbij vroeg de politie attentie om een ontvoering aan het Traaipad, waarbij een meisje zou zijn meegenomen door meerdere personen in een witte Volkswagen Polo. Over leeftijd en signalementen was tot dusverre niets bekend. Op het Traaipad was het rond half zeven rustig, melde onze redacteur ter plaatse. Ook aanwonenden van het Traaipad melden dat zij  niets hebben gehoord of gezien. Rond zeven uur kwam de politie met het bericht dat de burgernet-actie in Zwolle ten einde was, omdat de verdachten en het slachtoffer waren ‘aangetroffen’.

In welke sfeer de ruzie heeft gelegen is nog onduidelijk. Ook is niet duidelijk of tips van Burgernet uiteindelijk hebben bijgedragen aan de opsporing van de mannen in de witte Volkswagen. Zodra er meer informatie beschikbaar is kunt u dit lezen op onze website.

 

 

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

5 reacties op 'Meisje ontvoerd op Traaipad Stadshagen' »

 • Henk schreef:

  Als het zo rustig is, zou je toch denken aan een 1 april grap.

 • Manon schreef:

  Mag toch aannemen dat niemand meewerkt aan zo’n 1 april grap!!

 • catinca schreef:

  als dit een 1 april grap is , is de bedenker daarvan ziek van geest.

 • Manon schreef:

  Nou idd!Maar goed,daar was dus geen sprake van…

 • sinting schreef:

  Nou het was bij mij on de straat en we hebben er wel degelijk wat van gemerkt. Bijna de hele straat kwam buiten.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!