Gesprek over jeugdoverlast in Stadshagen

woensdag 11 juli 2012 1 reactie

Vanavond wil de Zwolse VVD in gesprek met Stadshagenaren over de overlast van hangjongeren. Vanaf 19.30 wordt er in het Cultuurhuis Stadshagen gediscussieerd over dit onderwerp. De aanleiding voor de VVD zijn klachten rondom overlast in de wijk, maar ook geluiden dat deze overlast wel meevalt.

Omdat de VVD-Zwolle wil weten hoe groot de problematiek daadwerkelijk is willen ze hierover met de wijk in gesprek, waarbij ‘de’ jongeren zelf ook uitgenodigd zijn door de VVD. Naast de Zwolse VVD-fractie zijn ook vertegenwoordigers van de gemeente, politie en wijkopbouwwerk aanwezig om de aanwezigen op de hoogte te brengen van de stand van zaken op dit onderwerp.

Gebrek aan wederzijds begrip
Langs het water van het Stadshagenpark, de zogenaamde boulevard, en her en der in het park zelf scholen de jongeren ‘s avonds samen. Dat gebeurt ook in het winkelcentrum van Stadshagen. De jongeren zijn zich vaak van geen kwaad bewust, terwijl omwonenden aangeven zich te storen aan overlast en de houding van de jongeren. Op deze website botsen de jongeren en omwonenden soms ook als er gesproken wordt over de leefbare ruimte rond het winkelcentrum.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!