Toch nog overlast ondergrondse containers

maandag 7 januari 2013 37 reacties
Toch nog overlast ondergrondse containers

We waren wellicht wat voorbarig met een eerder bericht over dat het beter leek te gaan met de ondergrondse containers, maar een ronde door de wijk en ervaringen van gebruikers van de ondergrondse containers blijken nog iets te voorbarig voor deze conclusie. Na klachten uit de wijk dat er nog steeds overvolle containers zijn, heeft de redactie op de aangewezen plekken nogmaals de proef op de som genomen. Wat blijkt: niet alleen de containers zijn overvol, op sommige plekken ligt er bijna méér vuilnis buiten de bak dan erin. 

Op bijgaande foto van deze container aan de Nijenhuislaan is te zien dat de ondergrondse container amper zichtbaar is door de gigantische hoeveelheid aan vuilniszakken bij het afvalpunt. Ook van andere plekken kwamen na ons eerdere bericht klachten binnen over overvolle containers, waaronder de Havezathenallee en Belvederelaan. Ook klachten over volle containers? Laat het weten.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!