Dievenbende gepakt door alerte Stadshagenaren

donderdag 28 maart 2013
Dievenbende gepakt door alerte Stadshagenaren

Door tips van alerte Stadshagenaren heeft de politie afgelopen nacht drie verdachte Utrechters in de kraag weten te vatten. De mannen van 18, 20 en 21 jaar werden op de A28 door de politie aangehouden. Daarvoor had de politie een melding gekregen van een verdachte auto in de straten van Zwolle. Afgelopen week werd er op meerdere plekken in auto’s in de wijk ingebroken. Het is niet duidelijk of er een verband is met deze inbraken.

Politie handelde snel
Rond twee uur meldden getuigen dat er een auto met verdachte personen langs geparkeerde auto’s reed. Niet kort daarna kwam er ook een melding binnen van een inbraak in een auto aan de Boekbinderstraat. Aan de hand van de omschrijving van de oplettende wijkbewoners kon de politie de verdachten oppakken. De auto waar de mannen in zaten en een navigatiesysteem zijn door de politie in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Verdachte situatie? Gelijk melden
Duidelijk is dat de politie snel heeft kunnen handelen door een snelle melding met signalement van de verdachte personen en auto. Mocht u verdachte situaties in uw straat zien? Schroom niet om er melding van te doen.

 

Foto: via Twitter

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!