C1000 in no-time leeggeplunderd

zaterdag 6 april 2013 17 reacties
C1000 in no-time leeggeplunderd

De C1000 in Stadshagen hield zaterdag uitverkoop met fikse kortingen op het assortiment en dat heeft de winkelier geweten. Naast rijen auto’s op het parkeerterrein en een mierenhoop aan koopjesjagers die van heinde en ver kwamen, was de winkel binnen de kortste keren bijna leeggekocht. Zaterdag was de laatste dag van de winkel als C1000: 24 april heropend de zaak als Jumbo.

Kortingsactie
Vrijdag, een dag voor de laatste dag als C1000, viel er in Stadshagen nog een flyer op de deurmatten met de aankondiging dat er op de producten van C1000 25 tot 50 procent korting werd gegeven. Doel van de actie was dat de winkel volledig leeggekocht moet worden, omdat het in de komende weken wordt verbouwd tot een Jumbo supermarkt.

Chaotische taferelen
De actie trok koopjesjagers die uit alle uithoeken van de stad en regio kwamen en soms met wel vijf karren vol boodschappen de supermarkt uitreden. Het gevolg was een onnoemlijke chaos op het parkeerterrein, waar automobilisten uit pure gekheid niet meer wisten waar ze de auto nog konden dubbelparkeren. Omliggende ondernemers gaven aan geen profijt te hebben gehad van de massale toestroom: die moeten het toch meer hebben van de normale klandizie in het winkelcentrum.

Onderstaande foto’s werden deels gemaakt door Pascal P. uit Stadshagen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!