Supermarktklanten doneren ruim halve ton aan verenigingen

zondag 17 december 2017
Supermarktklanten doneren ruim halve ton aan verenigingen

Klanten van Jumbo in Zwolle hebben afgelopen weken een enorm bedrag van € 51.722,40 gedoneerd aan verenigingen in de stad. In Stadshagen ging een bedrag van € 2.682,50 naar Park de Stadshoeve.

Klanten van de supermarkt konden tijdens de ‘Spek de Kas’ actie, voor elke € 10,- aan boodschappen een bedrag van € 0,10 doneren aan één van de 58 deelnemende verenigingen. De actie liep van 11 oktober t/m 5 december.

Afgelopen week is het totaalbedrag onthuld. René de Heer, wethouder van de gemeente Zwolle, had de eer de cheques persoonlijk aan de verenigingen te overhandigen. In totaal is er voor € 51.722,40 gedoneerd. De ware koplopers onder de verenigingen waren WVF met € 2.938,10, Rolstoelhockey Refas met € 2.781,60 en Park de Stadshoeve met € 2.682,50.

Tijdens de campagne hebben alle verenigingen bij de 8 winkels in Zwolle wekelijks demo’s gegeven om zo de maximale gunfactor te krijgen. Verenigingen in de gehele breedte zijn erg blij met de bijdrage. Hierdoor kunnen ze soms lang onvervulde wensen in vervulling laten gaan, of net iets meer voor hun leden doen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!