Verkiezingsronde skatebaan Stadshagen gesloten

maandag 30 augustus 2010

skateZwolse skaters tussen 12 en 18 jaar konden van maandag 12 juli tot en met afgelopen zondag 29 augustus 2010 hun stem uitbrengen op één van de drie ontwerpen voor de nieuwe inrichting van de skatebaan aan de Eerdelaan in Stadshagen. De verkiezingsronde voor de nieuwe skatebaan is vanaf vandaag gesloten. Op basis van de uitslag van de verkiezing wordt het definitieve ontwerp gekozen. De gemeente maakt aankomende woensdagmiddag 1 september 2010 de uitslag bekend.

Skaten is voor veel jongeren een zeer populaire speel- en sportvorm, waarbij het extreme soms wordt opgezocht, ook voor de jongeren in Zwolle. Voor veel skaters in Stadshagen en omliggende wijken is de baan aan de Eerdelaan (bij de Oude Wetering) te kinderachtig en de baan in park De Wezenlanden te ver weg. Samen met Zwolse skaters gaat de gemeente de baan aan de Eerdenlaan een stadsdeelskatebaan maken met een nieuwe inrichting en uitdagender toestellen.

Hier vindt u de drie ontwerpen voor de skatebaan. Het eerste ontwerp is gemaakt door een klankbordgroep bestaande uit een aantal jonge skaters in Stadshagen. IJslander, de leverancier van de toestellen, heeft het tweede en derde ontwerp gemaakt. De gemeente maakt woensdagmiddag 1 september 2010 de uitslag bekend.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!