Opnieuw verdachte aangehouden voor geweld Twistvlietbrug

dinsdag 10 december 2019
Opnieuw verdachte aangehouden voor geweld Twistvlietbrug

De politie heeft een tweede verdachte aangehouden in een onderzoek naar geweldpleging op de Twistvlietbrug, afgelopen zomer. Daar werd een jongeman door een groep jongens ingesloten, bedreigd en mishandeld, waarbij hij behoorlijk gewond raakte. Evenals bij de eerste aanhouding in oktober gaat het om een 16-jarige jongen uit Zwolle. Hij wordt verdacht van openlijke geweldpleging en naar zijn mogelijke aandeel bij het geweldincident vindt onderzoek plaats.

Op zaterdagavond 22 juni jongstleden fietste het slachtoffer rond 22.00 uur over de brug richting Holtenbroek. Op datzelfde moment reed er ook een grote groep jongeren op de brug in dezelfde richting. Tijdens het inhalen werd het slachtoffer zonder aanleiding aangesproken en tot stoppen gedwongen. Vervolgens is hij bedreigd en door één van de jongeren van de groep meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen. Naast de impact die de bedreiging op het slachtoffer heeft gehad hield hij er fikse verwondingen aan zijn hoofd aan over.

De verdachte is in het belang van het opsporingsonderzoek in verzekering gesteld.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!