Nieuwe fietsverbinding voor Breecamp

donderdag 4 juli 2013 9 reacties
Nieuwe fietsverbinding voor Breecamp

Bewoners en bezoekers van de nieuwbouwwijk Breecamp kunnen sinds deze week gebruik maken van een nieuwe fietsverbinding. Tot deze week konden fietsers alleen via de Oude Wetering, aan de bovenkant van de wijk, Breecamp in en uit. Met een fietsoversteek op de rotonde Stadshagenallee/Havezathenallee is er nu ook een fietsontsluiting richting Havezathe.

Fietsoversteek Breecamp (3)Fietsers kunnen de rotonde aan één kant oversteken, waarbij ze voorrang hebben op het verkeer op de Stadshagenallee. Ter hoogte van de rotonde is de maximumsnelheid op de Stadshagenallee teruggebracht van 70 naar 50 km/u. De nieuwe fietsoversteek maakt Breecamp voor fietsers beter bereikbaar aangezien de verbinding via de Oude Wetering in veel gevallen flink omrijden betekende.

Hoewel de fietsoversteek een flinke verbetering voor de bereikbaarheid van Breecamp betekent, is niet iedereen gelukkig met de keuze voor een fietsoversteek over een drukke rotonde, waarbij fietsers ook nog eens voorrang hebben:


.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!