“Dokter, mag ik u iets vragen …?”

maandag 8 juli 2013
“Dokter, mag ik u iets vragen …?”

-Ingezonden-
Jazeker, dat mag! Zoals u dat gewend bent kunt u daarvoor met ons bellen of langskomen op het spreekuur. Maar patiënten van Gezondheidshuis de Verbinding, Stadshagen kunnen sinds mei 2011 hiervoor ook met de huisartsenpraktijk e-mailen. Gewoon vanaf uw computer thuis of vanaf uw tablet of mobiele telefoon, wanneer het u past.

Via MijnGezondheid.net kunnen patiënten van de Verbinding veilig inloggen op een patiëntenportaal. Van daaruit kunt u rechtstreeks met de praktijk e-mailen en uw vraag stellen, maar ook als u bloed heeft laten prikken kunt u voortaan al uw uitslagen zelf inzien. U opent uw uitslagen direct in uw eigen dossier, op het moment dat u zelf kiest en meteen met een toelichting van uw huisarts. Hiervoor hoeft u zich dus niet meer afvragen of alle uitslagen al binnen zijn of meermalen bellen, maar weet u precies waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u ook uw vraag per mail stellen aan de andere medewerkers van de praktijk: praktijkondersteuner, assistente en ook aan de apotheek!

De vakantietijd is inmiddels aangebroken. MijnGezondheid.net geeft u de gelegenheid om waar nodig vanaf uw vakantie adres even iets met ons kort te sluiten: “ik heb m’n voet verzwikt, moet ik hier naar de dokter of kan ik wachten tot ik weer thuis ben? Heeft u nog tips?” Of u heeft een medicijn vergeten en mailt even naar de apotheker: “moet ik deze pillen ter plekke gaan regelen of ik kan ik daar wel ’n weekje zonder?”

MijnGezondheid.net geeft u ook de mogelijkheid om een afspraak te plannen voor het spreekuur. Gewoon ’s avonds vanaf de bank thuis, of vanaf uw vakantie adres, waar en wanneer het u past. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Check de informatie op tabblad de Verbinding van onze website www.gezondheidshuisstadshagen.nl. Bent u patiënt op de Verbinding? Meld u aan voor MijnGezondheid.net via de demo button op de website! Of vraag ernaar bij uw huisarts of apotheek. We helpen u graag … het gaat tenslotte om uw gezondheid, zo is ’t maar net.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!