“Dokter, mag ik u iets vragen …?”

-Ingezonden-
Jazeker, dat mag! Zoals u dat gewend bent kunt u daarvoor met ons bellen of langskomen op het spreekuur. Maar patiënten van Gezondheidshuis de Verbinding, Stadshagen kunnen sinds mei 2011 hiervoor ook met de huisartsenpraktijk e-mailen. Gewoon vanaf uw computer thuis of vanaf uw tablet of mobiele telefoon, wanneer het u past.

Via MijnGezondheid.net kunnen patiënten van de Verbinding veilig inloggen op een patiëntenportaal. Van daaruit kunt u rechtstreeks met de praktijk e-mailen en uw vraag stellen, maar ook als u bloed heeft laten prikken kunt u voortaan al uw uitslagen zelf inzien. U opent uw uitslagen direct in uw eigen dossier, op het moment dat u zelf kiest en meteen met een toelichting van uw huisarts. Hiervoor hoeft u zich dus niet meer afvragen of alle uitslagen al binnen zijn of meermalen bellen, maar weet u precies waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u ook uw vraag per mail stellen aan de andere medewerkers van de praktijk: praktijkondersteuner, assistente en ook aan de apotheek!

De vakantietijd is inmiddels aangebroken. MijnGezondheid.net geeft u de gelegenheid om waar nodig vanaf uw vakantie adres even iets met ons kort te sluiten: “ik heb m’n voet verzwikt, moet ik hier naar de dokter of kan ik wachten tot ik weer thuis ben? Heeft u nog tips?” Of u heeft een medicijn vergeten en mailt even naar de apotheker: “moet ik deze pillen ter plekke gaan regelen of ik kan ik daar wel ’n weekje zonder?”

MijnGezondheid.net geeft u ook de mogelijkheid om een afspraak te plannen voor het spreekuur. Gewoon ’s avonds vanaf de bank thuis, of vanaf uw vakantie adres, waar en wanneer het u past. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Check de informatie op tabblad de Verbinding van onze website www.gezondheidshuisstadshagen.nl. Bent u patiënt op de Verbinding? Meld u aan voor MijnGezondheid.net via de demo button op de website! Of vraag ernaar bij uw huisarts of apotheek. We helpen u graag … het gaat tenslotte om uw gezondheid, zo is ’t maar net.