Scholen in actie voor de Filippijnen (steun ze!)

maandag 18 november 2013
Scholen in actie voor de Filippijnen (steun ze!)

Scholen in Zwolle komen vandaag in actie voor de slachtoffers van de ramp op de Fillpijnen, waar duizenden doden zijn gevallen na een zware tyfoon en vele tienduizenden dakloos zijn geraakt. De kinderen in Zwolle vraagt iedereen om te helpen bij de actie van de basisscholen, waarvoor een lied is gemaakt. Dat lied wordt maandagmiddag om 17:30 uur gezongen. Meedoen kost minimaal vijf euro. Het geld gaat naar de landelijke actie Giro 555.

Het lied ”Niets zal meer hetzelfde zijn” wordt in het Landstede Theater van de Sport Landstede Sportcentrum gezongen aan Hogeland 10, 8024 AZ Zwolle. Verzamelen is vanaf 17.00 uur, het zingen begint om 17.30 uur. Als iedereen die daartoe in staat is € 5,- (of meer) meeneemt voor de inzamelingsactie halen de organisatoren met elkaar een groot bedrag op! Eventuele gesponsorde bedragen kunnen deze middag ook ingeleverd worden bij de manifestatie.

Het liedje kan je alvast oefenen via onderstaande video. Meer informatie over de actie kan je vinden via een Facebook-pagina of via Twitter. Help de kinderen in Zwolle om de slachtoffer op de Filippijnen te helpen!

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!