Stadshagen komt in actie voor Oekraïne

zaterdag 12 maart 2022
Stadshagen komt in actie voor Oekraïne

‘Heel Stadshagen helpt’. Heeft u de posters in het winkelcentrum al gezien? Ook Stadshagen komt in actie voor de mensen in Oekraïne. Naast de grote landelijke actie voor giro 555 zijn er overal kleine en grotere initiatieven om geld op te halen voor de mensen die Oekraïne ontvlucht zijn, maar ook voor de mensen die nog in het land midden in de oorlog zitten. De actie in Stadshagen heeft als doel om 10.000 euro op te halen voor de samenwerkende hulporganisaties.

Wijkgenote Elles de Jong is de actie in de wijk begonnen. Via de Jumbo of Albert Heijn kun je rechtstreeks bijdragen door de bonnen van het statiegeld in te leveren bij de informatiebalie. Eigen acties kunnen natuurlijk ook! Via de website kun je direct geld doneren. We hebben al kinderen gezien die flessen inzamelden en zelfgemaakte spulletjes verkopen. De huidige tussenstand is 948 euro.

We zijn benieuwd welke acties al bedacht zijn! Als je een actie met ons wilt delen, stuur dan een berichtje naar info@stadshagennieuws.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!