Een spreekbeurt over tennis – mèt Richard Krajicek

maandag 3 februari 2014 5 reacties
Een spreekbeurt over tennis – mèt Richard Krajicek

Voor de 9-jarige Tijn Nieuwenhuis ging vanochtend een wens in vervulling. Niemand minder dan tennislegende Richard Krajicek nam deel aan Tijn’s spreekbeurt over tennis op basisschool De Kopakker te Stadshagen.

Deze unieke wens werd mogelijk gemaakt door het tennisserviceteam van het ABNAMRO World Tennis Toernooi wat 10 februari in Rotterdam Ahoy van start gaat. Een tweet waarin Tijn de organisatie vroeg om voor zijn spreekbeurt de toptennisser een aantal vragen te mogen stellen, werd enthousiast ontvangen. Binnen een paar dagen tijd werd de wens van Tijn werkelijkheid. De Wimbledonwinnaar zou persoonlijk in de klas meehelpen met zijn spreekbeurt.


Tijn is zelf lid van tennisvereniging TC’91 Stadshagen en hield zijn spreekbeurt onder het oog van zijn klasgenootjes, Krajicek en camera’s. Ondanks de spanning was het resultaat erg goed en waren de reacties lovend. Aan het einde van de spreekbeurt konden Tijn en zijn klasgenoten vragen stellen aan Krajicek. Hij nam alle tijd om alle vragen te beantwoorden, handtekeningen uit te delen om samen op de foto te gaan. Als grote verrassing ontving Tijn uit handen van Krajicek een gevulde sporttas met een arrangement zijn familie voor het ABNAMRO World Tennis Toernooi.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!