Wendakker dichtbij landelijke finale Filmfestival

maandag 11 mei 2015
Wendakker dichtbij landelijke finale Filmfestival

Groep acht van basisschool de Wendakker in Stadshagen gooit hoge ogen tijdens een landelijke filmwedstrijd van Unicef. De basisschool staat momenteel vierde en hoopt nog bij de eerste drie te komen om in de finale van de wedstrijd te belanden. De leerlingen van groep 8 maakten een mooie film over kinderarbeid in Bangladesh. Stemmen kan door de YouTube-video te ‘liken‘.

De basisschoolgroep werd al tweede tijdens het Kinderrechtenfestival van Overijssel. In de film laten ze zien dat mooie gadgets soms gemaakt kunnen worden door kinderhanden. De uitslag van de wedstrijd wordt donderdag al bekendgemaakt. Stemmen op de video van de Wendakker kan tot en met woensdag 13 mei. Momenteel staat de klas vierde, achter scholen uit Rotterdam, Leiden en Roermond.

Meer informatie over het Kinderrechten FilmFestival vind je hier. Mocht de Wendakker in de landelijke finale eindigen, dan vertegenwoordigen de school Stadshagen op 26 juni in Den Haag.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!