Drukte verwacht rondom uitvaartdienst in Fonteinkerk

vrijdag 12 juni 2015
Drukte verwacht rondom uitvaartdienst in Fonteinkerk

Zaterdag 13 juni zal in de Fonteinkerk een dankdienst voor het leven van de overleden voorganger Peter van der Veer worden gehouden. Omdat hiervoor veel bezoekers worden verwacht, zal er rondom de Fonteinkerk aan de Sterrenkroos de nodige verkeersdrukte zijn.

Peter van der Veer was voorganger en kerkelijk werker in de Christelijke Gereformeerde Kerk in Zwolle en zoon van de landelijk bekende EO-presentator Arie van der Veer. Hij overleed maandagavond op 47-jarige leeftijd plotseling aan een hartstilstand en laat een echtgenote en zeven kinderen achter.

Vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk wordt aangegeven dat er veel mensen uit het hele land verwacht worden bij de afscheidsdienst. Met parkeerhulpen wordt geprobeerd alles in goede banen te leiden, maar enige overlast zal helaas niet te vermijden zijn, aldus de kerk. De dienst begint om 11.30 uur en na de dienst zal Peter van der Veer worden begraven op begraafplaats Kranenburg in Zwolle.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!