De Stadshoeve start met crowdfunding

vrijdag 18 september 2015
De Stadshoeve start met crowdfunding

“Laatste stap in het realiseren van wijkwens ‘de Stadshoeve’, in de wijk Stadshagen.” Met die gedachte is het bestuur van Stichting De Stadshoeve een crowdfunding campagne gestart om het laatste geldbedrag van minimaal 100.000 euro bij elkaar te krijgen voor de realisatie van dit grote burgerparticipatie project. “De wijk Stadshagen zal nu zelf in beweging moeten komen om De Stadshoeve gerealiseerd te krijgen.”

Wijkbijeenkomst
Op donderdag 17 september presenteerde het bestuur en al de vrijwilliger tijdens een wijkbijeenkomst in het Cultuurhuis de stand van zaken. Het bestuur van de stichting de Stadshoeve heeft de in 2013 geformuleerde wensen uit de wijk vertaald en vastgelegd in een uitvoeringsplan met als streefdatum: oplevering gemeenschapsgebouw “de Stadshoeve” medio juni 2016. Het streven is een duurzaam gebouw bouwen met “0” energie. Onder hetzelfde dak worden vier functies samengebracht: boerderij; theehuis; educatie en ontmoeten. Op dezelfde locatie worden ook verschillende tuinen en avontuurlijk spelen aangebracht.

Crowdfunding
Voor het realiseren van dit grootste burgerparticipatie project in de regio is nog een geldbedrag nodig van € 185.000,=. De reden om op 15 september 2015 te starten met de crowdfundings actie via Lovetofund. Vanaf 5 euro kunnen donateurs de Stadshoeve steunen. Inmiddels hebben zich al een tiental donateurs zich aangemeld en loopt de teller op.

Meer informatie: https://lovetofund.com/projecten/de-stadshoeve.

De Stadshoeve vanaf de Oude Wetering

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!