Record aantal deelnemers op Stadshagen Open

donderdag 14 juli 2016
Record aantal deelnemers op Stadshagen Open

Het KNLTB-tennistoernooi dat jaarlijks wordt gespeeld bij TC’91 aan de Oude Wetering in Stadshagen, heeft dit jaar een record aantal deelnemers van 300. Afgelopen periode zijn alle 10 banen vernieuwd, waardoor het park nu beschikt over 4 gravelbanen en 6 ‘Smash Court’ banen.

Of het grote deelnemersveld door de baanvervanging komt durft voorzitter Anne Els Ekker van de toernooicommissie zo niet te zeggen. “Ik ben blij met zoveel aanmeldingen en de positieve geluiden die we terugkrijgen van de spelers. Als TC’91 hebben we altijd geïnvesteerd om tijdens de toernooien net wat meer te doen dan alleen maar wedstrijden te faciliteren. Dit wordt altijd al gewaardeerd door de spelers en daar zijn de fantastische nieuwe banen nu bij gekomen.”

Nu het toernooi groter wordt, vergt dat ook meer van de organisatie. “Het plannen van de wedstrijden en rekening houden met de wensen van spelers was een hele klus, maar het is weer gelukt,” vertelt Ekker. “Wel zijn we twee dagen eerder gestart met het toernooi en spelen we iedere avond 4 in plaats van 3 rondes. Jammer genoeg werkt het weer nog niet echt mee deze week, maar vooralsnog zijn de meeste wedstrijden gewoon gespeeld en kunnen we het hele programma afwerken.”

Finales komend weekend
Aankomend weekend (16 en 17 juli) staan de spannende tennisfinales gepland. Rondom de finales zijn er verschillende dingen te doen op het tennispark. Zo komt sport speciaalzaak Reuvers zaterdag rackets bespannen en hoofdsponsor Wensink Aangenaam regelt een springkussen voor de jeugd. Zondag verzorgt Jumbo Nagelmaeker een barbecue en er is een verloting.

Vrij toegankelijk
TC’91 nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen op het tennispark. Alle wedstrijden zijn kosteloos te bezoeken en het sportpark is vrij toegankelijk. Met de baanvervanging is ook de rest van het park opgeknapt en is er voor publiek voldoende ruimte rondom de banen om de wedstrijden te bekijken.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!