Pop & Rockkoor strijkt neer in Stadshagen

dinsdag 30 november 2010 2 reacties

Het Cultuurhuis is binnenkort een muzikale vereniging rijker. Vanaf januari 2011 strijkt het Pop & Rockkoor neer in Stadshagen. Bij het koor wordt een breed repertoire opgevoerd, zoals pop, rock, gospel en musical. Men zoekt enthousiaste nieuwe zangers en zangeressen van alle leeftijden.

Het koor zal iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteren in het Cultuurhuis. Er zijn geen audities en leeftijdsgrenzen, iedereen is welkom en kan zich aanmelden via info@poprockkoor.nl. Om de bewoners van Stadshagen de gelegenheid te geven kennis te maken met het koor, wordt een concert georganiseerd. Op zondag 9 januari 2011 vanaf 15:00 uur zijn alle Stadshagenaren welkom in het Cultuurhuis.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

2 reacties op 'Pop & Rockkoor strijkt neer in Stadshagen' »

  • Arianne Nummerdor schreef:

    Graag zou ik wat meer informatie hierover ontvangen. Ik ben zeer geïnteresseerd. Een proefles lijkt mij leuk. Met vriendelijke groeten, Arianne Nummerdor

  • Redactie Stadshagen Nieuws schreef:

    U kunt dan het beste een e-mail sturen naar het in het artikel vermelde e-mailadres: info@poprockkoor.nl. Zij kunnen u meer informatie geven.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!