Nieuwjaar en waar moet de kerstboom nu heen?

maandag 1 januari 2018
Nieuwjaar en waar moet de kerstboom nu heen?

Het nieuwe jaar is begonnen en de kerstboom gaat in veel huishoudens de komende dagen de deur uit. Ook dit jaar kunnen de kinderen in Stadshagen oude kerstbomen inleveren in ruil voor een zakcentje en stempels voor een keer gratis zwemmen in De Vrolijkheid. De kerstbomenactie 2018 vindt voor de 30ste keer plaats op woensdag 3 januari en woensdag 10 januari 2018 van 13.00 tot 16.00 uur. In Stadshagen zijn er drie inleverpunten.

Inzamelen
Kinderen tot en met 15 jaar kunnen de kerstbomen op verschillende locaties in Zwolle inleveren. Ieder kind ontvangt voor één ingeleverde boom 0,20 eurocent én een stempel op de stempelkaart. Met een volle stempelkaart (tien stempels) mogen ze gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid. Met de inzameling voorkomen de gemeente en ROVA dat de bomen na gebruik op straat worden verbrand of als zwerfvuil in de Zwolse wijken terechtkomen. De ingezamelde bomen worden verwerkt tot compost voor openbare groenvoorzieningen in de stad.

Inleverpunten in Stadshagen
In Stadshagen kunnen de bomen bij drie inleverpunten worden ingeleverd:
– Drapenierlaan
– Jeugdtuinen / Oude Wetering
– Hoek Frankhuizerallee / Slaperdijkstraat

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!