Inzamelingsactie oude kerstbomen in Stadshagen

dinsdag 29 december 2020
Inzamelingsactie oude kerstbomen in Stadshagen

De kerstdagen zitten erop en iedereen maakt zich op voor de jaarwisseling. In het nieuwe jaar is het voor de kinderen in Stadshagen weer mogelijk oude kerstbomen in te leveren voor € 0,20 en een stempel op de stempelkaart voor een keer gratis zwemmen.Op woensdagmiddag 6 en 13 januari 2021 staat de ROVA op vier verschillende locaties in Stadshagen.

Kerstbomenactie 2021
De kerstbomenactie 2021 vindt plaats op woensdag 6 januari en woensdag 13 januari van 13.00 – 16.00 uur. Kinderen t/m 15 jaar kunnen de kerstbomen op verschillende locaties in Zwolle inleveren. Voor iedere ingeleverde boom ontvangen ze € 0,20 en een stempel op de stempelkaart. Een volle kaart (met tien stempels) geeft recht op een keer gratis zwemmen in zwembad De Vrolijkheid aan de Ossenkamp 7 te Zwolle.

Tijdens het inleveren van de kerstbomen zullen ROVA-medewerkers 1,5 meter afstand houden om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Op de inleverlocaties zijn hiervoor maatregelen getroffen.

Inzamelpunten
De kerstbomen kunnen worden ingeleverd op woensdag 6 januari en woensdag 13 januari van 13.00 – 16.00 uur bij de volgende inzamelpunten:

  • Drapenierlaan
  • Jeugdtuinen/ Oude Wetering
  • Hoek Frankhuizerallee/ Slaperdijkstraat
  • Sportlaan, parkeerplaats CSV’28

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!